Logo       Union Jack       Facebook

 

Watch Cut-out

 

Vores kunder har givet os følgende tilbagemeldinger

 

 

Fliegeruhr dankend erhalten – som germanerne ville sige.

Tak for en lynhurtig levering af mit nye AstroAvia Elegance II. Kun GOOGLE er hurtigere J

Det første ord der falder en ind, når man har pakket uret ud, er det gode gamle (også af germansk oprindelse): GEDIGENT.

Uret er en æstetisk nydelse, knapperne behagelige at røre ved. Funktionaliteterne er afprøvet … og de virker.

Min umiddelbare dom: Er man til piloture á la IWC, FORTIS eller SINN bør man gøre sig selv den tjeneste at klikke ind på www.pilotur.dk.

Her finder man flyverure til en pris der bliver på jorden …

 

Jeg har nu modtaget mit nye ur. Det er rigtig lækkert med fine detaljer, det bliver jeg rigtig glad for, det er jeg sikker på.  

 Uret lever absolut op til mine forventninger. Det har designet, som et "Fliegeruhr" skal have. Superhurtigt at aflæse og knapperne har den rigtige "feeling".
  Uret er rigtigt pænt. Det har IWC præget, men det er ikke overdrevet. Det fluoroserende på viserne og på skiven er lagt rigtigt flot. Der kunne selv Girad Perregaux lære noget… Kronen er behagelig at bruge og er knivskarp på trykket. Det er rart at kunne føle så tydeligt, hvad man gør med kronen – der kunne IWC lære noget…
 Tak for uret - det er super flot, imponerende kvalitet til pris og er lige i min smag.  

Materialer og finish er på højde med eller overgår langt dyrere ure som jeg har ejet. Nøjagtighed af visere i forhold til urskive er perfekt, noget der bestemt ikke altid er tilfældet, heller ikke i langt dyrere ure. Layout af urskive og visere gør aflæsning let (på nogle ure er der så meget krimskrams at det ikke er let at aflæse tiden med et hurtigt blik!!) 

Desværre har prisen på uret ikke nok "snobeffekt", men så kan vi andre jo grine lidt I krogene!

 

Fuld tilfredshed med uret. Jeg er meget glad for det. Det er første gang jeg ar fået nyt ur (har da nogle stykker) som jeg har gået og kigget på som en lille dreng der lige har fået nyt he..he… skøn, skøn følelse og glæde.

 

Ligegyldigt hvad du skal bruge et ur til, så kan pilotur.dk virkeligt anbefales, både hvad produktets kvalitet og firmaets service angår.