Logo       Union Jack       Facebook

 

Watch Cut-out

 

Udtalelse fra Steen Tidmand (ESK 722)

Marts 2011

 

Efter at have set det fine produkt, der var kommet ud af samarbejdet imellem medarbejderne fra det daværende Søværnets Helikoptertjeneste og pilotur.dk, var der ingen tvivl om, at personaleforeningen ved Eskadrille 722 skulle gå samme vej i forbindelse med udvikling af et eskadrille ur.

 

Det har lige fra starten af projektet været en fornøjelse at sparre med Søren Braes i processen med at designe uret. Et ur vi i dag er både glade for og stolte af at bære.

 

Jeg stod for initiativet til skabelsen af dette ur, og jeg havde fra starten en klar idé om, hvad der skulle være på urskiven.

 

Udviklingen fra idé til realisering var meget behagelig.

 

Dernæst kom, at der skulle vælges ur. Der fandtes ikke umiddelbart et hyldevare ur ved pilotur.dk, vi kunne bruge. Men en af de klassiske modeller i udvalget kunne nemt bygges om, således at vores krav til vandtæthed, safirglas samt børstet stål-look blev imødegået. Dette betød, at der inden for ganske kort tid var fremstillet en prototype. Kun ganske få ændringer er at se på det færdige produkt. Dette skyldes ene og alene, at Søren Braes fra pilotur.dk ikke lader sig nøje med ”godt nok”. Søren er petentlig og kreativ, og det er grunden til vores store tilfredshed med det ur, vi nu har fået produceret i 100 eksemplarer.

 

Den administrative side af sagen, når vi taler økonomi samt kontrakt, har været en fornøjelse. Klare linier og aftaler gør, at det har været nemt at handle med pilotur.dk. Som sagt, står vi nu med et unikt ur. Et smukt ur, hvor detaljer og kvalitet er i højsædet.

 

Jeg kan på vegne af personaleforeningen og medarbejderne ved Eskadrille 722 på det varmeste anbefale pilotur.dk, hvad enten du overvejer at købe et enkelt ur eller går i tanker om et lignende projekt.

Steen Tidmand