Logo       Union Jack       Facebook

 

Watch Cut-out

 

Udtalelse fra eskadrillechef Martin Ole Thorup (ESK 723 - tidligere SHT)

November 2009

 

 

Hvilket artefakt signalerer bedst ”flyvning som metier”, kan designes efter eget ønske, samtidigt med at dims’en har egentlig nytteværdi?

 • Cool solbriller? Hvad nu hvis solen ikke skinner?
 • En lækker flyvejakke - med plads til en masse fede mærker? Ikke hvis det er 35 grader i skyggen!
 • En mobiltelefon med GPS? Ikke ligefrem til at påvirke designet og løber generelt tør for strøm, når man mindst venter det!
 • Et pennesæt? ”Ja, det er da lige dét, der signalerer at man er med på beatet!? Kig lige på kalenderen – der står 2009!!” (Citat slut)

Hey! Hvad med et ur? Er det ikke for dyrt? Bliver det ikke bare noget billigt ”kinøjser-skrammel”?

 

Nogenlunde sådan lød brainstormen, da Søværnets Helikoptertjenestes Personaleforening var på udkig efter et produkt, som medarbejdere ville købe, bruge, bære og vise frem – og dermed vise korpsånd og stolthed over tilknytningen til vores enhed – Den mest professionelle enhed i Danmark – der flyver helikoptere til/fra små skibe i al slags vejr. (Det skal understreges, at projektet er 100 % medarbejderstyret og ingenlunde dikteret eller styret af forsvaret).

 

Et tilfælde, held, forsynet, skæbnen??? Det første firma vi kom i kontakt med var pilotur.dk. På virkeligt kort tid blev alle vores forbehold ryddet af vejen;

 • Det er muligt at lave et lækkert design.
 • Det er muligt at lave i en fornuftig mængde. Altså ikke nødvendigt med 1000 enheder.
 • Der er tale om et kvalitets-produkt.
 • Der er ingen problemer med garanti-/reklamationsforhold, selvom urene købes som en form for ”unika-produkt”.

Og med pilotur.dk. er der ikke langt fra idé og koncept til handling.

 

Efter et par mail- og telefonsamtaler blev der præsenteret en række udkast, der faktisk allerede var egentligt køreklare design. Efter lidt yderligere sparring om design, leveringsdato, prisfastsættelse, etc. etc. blev projektet iværksat.

 

Alle aftalte deadlines/milestones er blevet overholdt til punkt og prikke. Resultatet er blevet et ur-design, som alle har været yderst tilfredse med. Mere end halvdelen af nuværende ansatte har købt uret og er meget tilfredse med produktet. Ligeledes har en lang række af tidligere ansatte købt uret og er ligeledes meget tilfredse. 

 

De værdier vores personaleforening har erfaret ved handel med pilotur.dk. er:

 • Kompetent
 • Åben
 • Troværdig
 • Lydhør overfor kundens behov

Dette har været tilfældet lige fra idé, til design, over salg og levering til den opfølgende support. Kort sagt seriøs og professionel håndtering i alle faser.

Ligegyldigt hvad du skal bruge et ur til, så kan pilotur.dk virkeligt anbefales, både hvad produktets kvalitet og firmaets service angår.

 

Martin Ole Thorup

Helikopterpilot i Søværnet. Initiativtager til urets produktion – og menigt medlem af SHT personaleforening.

 

Igen skal det understreges, at projektet er 100 % medarbejderstyret og ingenlunde dikteret eller styret af forsvaret.

Der er således alene tale om en enkelt personlig anbefaling, givet af en ikke-valgt talsmand på vegne af Søværnets Helikoptertjenestes Personaleforening.