Logo       Union Jack       Facebook

 

Watch Cut-out

 

Udtalelse fra Lars With (Politiets Hundeførerforening)

Juni 2013

 

I gennem lang tid havde jeg hørt om Pilotur og syntes der var tale om flotte og unikke ure. Havde mange gange siddet og kigget på hjemmesiden.


Idet jeg er politimand og stolt over det, legede jeg med tanken om et politiur, men i og med jeg arbejder som hundefører og vi er særligt stolte over vores metier, så begyndte jeg at lege med tanken om at skabe et hundeførerur til hundeførerne.


Jeg havde fra flyvevåbnet, Karup hørt om deres projekt og lyttet til deres erfaringer.

 

Det var tid til at kontakte Pilotur.

 

Straks fra første færd var Søren med på ideen, og vi var enige om at skabe noget unikt uden kompromis. Det skulle være bedste urværk og valget faldt på Ronda, det skulle kunne tåle 10 bar og være med safirglas.


Vi begyndte sammen at lege med tankerne om urskiven og dens udformning. Mange skitser senere havde vi styr på hundehoved kl 12 og Dannebrog kl 4. Gravering på bagside med Politiets Hundeførerforening, schæferhund og Politi gav sig selv.

 

Hundeførerne over hele landet blev forespurgt om interessen for at købe et sådan ur.

 

Opbakningen var stor og produktionen blev sat i gang og op til Jul 2012 kunne vi sende gaver til os selv i form af et superflot Hundeførerur, som vi er meget stolte over at have skabt.

 

Pa. Lars With, Hundeafdelingen, Sydøstjyllands Politi